Hovězí tatarák, hořčičné semínko, žloutkový krém, topinka
250,-
Sulc, cibulový salát, pivní ocet, kváskový chléb
130,-
Uzený hovězí jazyk, celer, jablko, ořechy
145,-
Tucet šneků, anýzovka, šalotka
295,-
Náš uzený losos, grenaille, kopr, zakysaná smetana, loupák
210,-
Bramborový krém, uzené žebro, petrželový olej
160,-
Zvěřinový vývar, krupicové noky, dobromysl, kořenová zelenina
145,-
Langoš, trhaný vepřový bok, uzená majonéza, marinované šalotky
230,-
Grundle, kyselé brambory, mrkev
160,-
Smažené Blaťácké zlato, teplá tatarská omáčka, pažitka - jako předkrm / jako hlavní chod
165 / 250,-
Тalián, stročková omáčka, kváskový chléb
190,-
Kváskový chléb
65,-
Konfitované kachní stehno, bílé zelí s hruškou, karlovarský knedlík, omáčka s tymiánem
335,-
Kančí guláš, drbáky, cibule, bylinky
310,-
Hovězí veverka na smetaně, houskový knedlík, rybíz
330,-
Bramborový knedlík s mákem plněný uzeným žebrem, fermentované červené zelí, vídeňská cibulka, silná omáčka
295,-
Vepřový řízek, kočičák, škvarky, citron
305,-
Krémové špecle, lišky, vejce 63°
285,-
Roláda z kuřecího stehna, uzená kaše, smažený kadeřávek, kuřecí jus
330,-
Vepřová krkovice, cmunda, marinovaná kedlubna
370,-
Vepřové koleno, medová hořčice, kdoulová vejmrda, kyselá zelenina, kváskový chléb
395,-
Kapr, bramborová kroketa, kapusta, slanina, máslová omáčka
410,-
Telecí játra, vinná omáčka, skleněné cibulky, grenaille
310,-
Sedlácký salát, kuře, brambory, vejce 63°, slaninový prach
275,-
Listové saláty, kadeřávek, dýně, marinovaná řepa, dýňová semínka, kefír
230,-
Zelný salát s koprem
75,-
Makový pudink, švestky, ořechy
145,-
Opečený mazanec, skořicový krém, kdoule
140,-